top of page
O PROJEKTU

Smo študentje in študentke podiplomskega študijskega programa Uporabna psihologija na Univerzi na Primorskem. V okviru predmetov Pedagoške in Šolske psihologije smo pod mentorstvom prof. dr. Vlaste Novak Zabukovec preučevali izzive staršev in osnovnošolskih otrok pri učenju na daljavo v času epidemije virusa COVID-19. 

Po analizi podatkov, ki smo jih pridobili iz rešenih spletnih anket, smo pripravili povzetek najpogostejših težav in strokovno podprtih napotkov, ki so vam lahko v pomoč. Izdelali smo spletno stran, kjer so zbrani vsi predlogi, v upanju, da vam in vašim otrokom olajšajo učni proces.

Poleg spletnega portala smo ustvarili tudi zgodbico o Luki, ki se spopada s podobnimi težavami kot večina osnovnošolskih otrok te dni (v času epidemije in izrednih razmer). Zgodbico smo pretvorili v video in s tem želeli čim bolj olajšati razumevanje, tudi najmlajšim med njimi. 

Za ogled posnetka kliknite TUKAJ

 

Projekt izvajajo: 

Teja Bedene, Urška Beg, Tian Brun, Izabela Gojnić, Laura Jereb, Katja Kavšek, Nina Kermc, Pia Lucija Kos, Neli Kovšca, Vesna Kozarinova, Ana Kuder, Ines Lebar, Lučka Markič, Brina Plavšič, Katja Povše

in

prof. dr. Vlasta Novak Zabukovec

bottom of page